Blogger Widgets

čtvrtek 17. května 2012

Power Metalová Balada 2





Pokračujeme v seriáli, ktorého účelom je oboznámiť čitateľov s pomalšími piesňami ich obľúbených interpretov. Tak sa do toho vrhnime:

Memories


Túto skladbu od Timeless Miracle nájdete ako ôsmu v poradí na ich debutovom a bohužiaľ jedinom albume Into The Enchanted Chamber. Album bol vydaný v roku 2005. O kapele už dlhú dobu nie je žiadne info k nájdeniu. Skalní fanúšikovia sa však nádeje na ďalší, rovnako melodický, album nevzdávajú. Mikael Holst nemá ani zďaleka rozsah, ktorým by mohol konkurovať väčšine power metalových spevákov, ale potrebuje ho?


The Story Ain't Over


Pieseň z EP albumu Lost In Space Part 1 sa nachádza na štvrtej pozícii. Ak ste to nerozpoznali, vydala ju kapela Avantasia a to v roku 2007. Čo znamená, že budete počuť hlas Tobiasa Sammeta (Edguy) a jeho hostí, menovite nezameniteľní Bob Catley (Magnum) s Amandou Somerville. Začiatok sprevádzaný husľovými vyhrávkami je veľmi príjemná záležitosť, ktorá len predznamenáva ďalšie skvelé okamihy...


Over The Rainbow


Nie, nejedná sa o cover verziu známej rovnomennej piesne. Táto sa nachádza na nami recenzovanom albume - Unisonic. Naspievaná Michaelom Kiske, skomponovaná Kaiom Hensenom - nebezpečná kombinácia. Je to taká klasika, gitarka ako spievod a po prvom refréne nastupujú aj bicie. Skladba ozaj podarená, ale posúďte sami.

Žádné komentáře:

Okomentovat